search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 04:49
MENU CLOSE

Ο Αντετοκούνμπο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το προ-ολυμπιακό τουρνουά: «Δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει να επιστρέψω»

03.05.2024 23:27
ANTETOKOUNMPO_new

Ανησυχητικά είναι τα νέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφορικά με την παρουσία του με την Εθνική ομάδα στο προ-ολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας.

Ενα 24ωρο μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Ιντιάντα Πέισερς, ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει τα «Ελάφια» λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα, έδωσε την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, υπογραμμίζοντας ότι δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο επίπεδο που θέλει να βρίσκεται.

«Δεν ήμουν καν κοντά στο να τικάρω τα κουτάκια, όμως προσπαθούσα και πίεζα τον εαυτό μου και πίεζα και πίεζα και πίεζα, ώστε να φτάσω σε ένα σημείο για να βγω εκεί έξω και να βοηθήσω», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τελικά η απόφασή μας ήταν πως δεν έμοιαζε ασφαλές το να αγωνιστώ, από τη στιγμή που δεν μπορούσα έστω να τρέξω σε φουλ ταχύτητα. Έτρεχα στο 30-40% μου. Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να τρέξω, θα μου πάρει ίσως ημέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί, για να γυρίσω στο επίπεδο στο οποίο θέλω να βρίσκομαι. Δεν έχω ξαναδουλέψει τόσο πολύ στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στο Final-4 του Champions League στο πόλο – Nίκη επί της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (video)

Ο Τεντόγλου κάνει άλμα πάνω από τη… Fontana di Trevi

Παναθηναϊκός: Sold out το ΟΑΚΑ με Μακάμπι – «Έκαναν φτερά» όλα τα εισιτήρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 02:05