search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:39
MENU CLOSE

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαίνει στα «pits» μέχρι το τέλος της regular season – Η ενημέρωση των Bucks (video)

11.04.2024 09:34
giannis_antetokounmpo_new

Δεν θα παίξει στα τελευταία παιχνίδια των Bucks στη regular season του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αυτό ανακοίνωσε το Μιλγουόκι, μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Έλληνας σούπερ σταρ λόγω του τραυματισμού του κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τους Σέλτικς στο Fiserv Forum.

Τα τελευταία παιχνίδια για τα «ελάφια» στη regular season είναι με τους Θάντερ στην Οκλαχόμα τα ξημερώματα του Σαββάτου και μία ημέρα μετά παίζουν στο Ορλάντο, χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί αν θα ξεκινήσουν τη μάχη τους στα playoffs στις 20 ή 21 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σεζόν 2020/21, όταν οι Bucks πήραν το πρωτάθλημα, ο Αντετοκούνμπο είχε έναν τραυματισμό που έδειχνε σοβαρός κατά τη διάρκεια των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας.

Είχε χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας με τους Χοκς, αλλά επέστρεψε και έπαιξε στους τελικούς του NBA και αναδείχθηκε MVP της σειράς, καθώς σημείωσε 50 πόντους στο game 6 που έδωσε τον τίτλο στα «ελάφια» επί των Σανς.

Διαβάστε επίσης:

Europa Conference League: Έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα σε Φενέρ και Κλαμπ Μπριζ (videos)

Champions League: Δεύτερη βραδιά με υπερθέαμα – Μπαρτσελόνα 3-2 την Παρί, Ατλέτικο 2-1 τη Ντόρτμουντ (Videos)

Μήνυμα Γιαννακόπουλου στην κυβέρνηση για τα κονδύλια στο ΣΕΦ – «Δεν θα το καταπιούμε αν φτιάξετε γήπεδο στον Ολυμπιακό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50