ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Τυράκια και φάκες

25.12.2009 11:39

τυράκια…

τυράκια…

Σάκος του μποξ έχει κα- ταντήσει η μετοχή του ΟΠΑΠ στο Χρηματιστήριο επειδή οι αναλυταράδες, λέει, έχουν θορυβηθεί που ο Οργα- νισμός θα παραμείνει ακέφα- λος για άλλες δέκα ημέρες.

Και πράγματι η προ- χθεσινή έκτακτη γεν. συνέλευση των μετόχων, που περίμεναν να δώσει μια νέα διοίκηση, αιφνιδίασε τους πάντες με την εμφάνιση του αιτήματος των «συναρμόδι- ων» υπουργών για αναβολή της εν λόγω απόφασης μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Στο μεταξύ, βέβαια, δίνει και παίρνει η ονοματο- λογία με τους Π. Λάμπρου, Γιάννη Στουρνάρα και Χριστ. Σαρδελή να πλασάρονται ως «πουλέν».

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες δε, η καθυ- στέρηση οφείλεται στην αδυναμία των οικονομικών υπουργών να συμφωνήσουν σε πρόσωπο κοινής αποδοχής αλλά και σε αντιρρήσεις δια- πλεκόμενων επιχειρηματιών

…. και φάκες

Κάποιοι δε ακόμη πιο πονηροί ενέπλεκαν στο όλο θέμα και τη φημολογού- μενη ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ και – όσον αφορά την πτώση της μετοχής – επε- σήμαιναν ότι και στον ΟΤΕ η μεταβίβαση του πακέτου έγινε στα ψηλά, αλλά οι μικρομέτοχοι έμειναν με τα χαρτιά στο χέρι.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:36
Exit mobile version