ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:54
MENU CLOSE

Tα είπαν Σαμαράς-Παπανδρέου, αλλά τι αποφάσισαν ;

15.04.2010 12:11

Με χαμόγελα βγήκε ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα και πρόεδρος της ΝΔ  κ. Αντώνης Σαμαράς από την συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Τί αποφάσισαν όμως ; Διότι αυτές τις ημέρες η είδηση είναι ότι έχουμε 1.098.000 δημοσίους υπαλλήλους !! Το νούμερο αρχίζει να τρελαίνει τα άλλα 2/3 των Ελλήνων κι αυτό το ξέρουν και οι δυο εκπρόσωποι των κομμάτων που τους προσέλαβαν.

Όταν ο Σαμαράς λέει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και μόνοι μας με το κατάλληλο μείγμα πολιτικής, τότε πρέπει να ανησυχούμε.

Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε για το πακέτο – πιθανότατα μετά τις γερμανικές εκλογές της 7ης Μαϊου, ώστε να τελειώσει και η Μέρκελ τις εκλογές- και ανησυχούμε διότι οι αγορές συνεχίζουν να μας κοπανάνε.

Η παλαιά «φίλη» τράπεζα Goldman Sachs, υποβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες, ενώ στην αγορά ομολόγων παραμένει η αβεβαιότητα, με το κόστος δανεισμού στις 393 μονάδες.

Και μην πει κανείς ότι η Goldman εκδιώχθηκε από την κυβέρνηση, γι αυτό  και τώρα την τιμωρεί. Εμείς γνωρίζουμε ότι ένας από τους πρώτους που είδε ο Παπανδρέου ήταν ο κ. G. Kohn, εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs. Kαι έκτοτε τα πήγε περίφημα : το κόστος δανεισμού αυξήθηκε, προσελήφθη στον Οργανισμό Χρέους ο κ. Χριστοδούλου  (παλαιός υπάλληλος της Goldman) και βρισκόμαστε ένα βήμα από το ΔΝΤ…

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:38
Exit mobile version