ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:04
MENU CLOSE

O Πρίνς μοιράζει δωρεάν το νέο του cd

02.07.2010 05:35

Ποιος είπε ότι το μαρκετινίστικο κολπάκι με τα cd που μπαίνουν ένθετα σε εφημερίδες είναι ελληνική πατέντα;Τουλάχιστον στην Αγγλία, το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια και ο Πρίνς ήταν από τους πρώτους παγκοσμίως καλλιτέχνες που είχε δεχτεί να μπει το νέο, ακυκλοφόρητο cd του, «Planet Earth», στην Daily Mail πριν τρία χρόνια.

Τουλάχιστον στην Αγγλία, το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια και ο Πρίνς ήταν από τους πρώτους παγκοσμίως καλλιτέχνες που είχε δεχτεί να μπει το νέο, ακυκλοφόρητο cd του, «Planet Earth», στην Daily Mail πριν τρία χρόνια.

Μόνο που τα δισκοπωλεία, ακόμα του… κρατάνε μούτρα και οι θαυμαστές του που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να αποκτήσουν τον συγκεκριμένο δίσκο από τα καταστήματα, αφού οι ιδιοκτήτες δισκοπωλείων δεν τον παρήγγειλαν ποτέ…

Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι αυτό λίγο ένοιαξε τον Πρίνς, ο οποίος κανόνισε να κυκλοφορήσει δωρεάν και η νέα του δισκογραφική δουλειά, σε συνεργασία με έντυπα διάφορων ευρωπαϊκών χωρών. Το «20Τen» θα κυκλοφορήσει σε 2,5εκατ. αντίτυπα μέσω της Daily Mail στην Αγγλία, μέσω της Daily Record στη Σκωτία, ενώ οι Γερμανοί φίλοι του θα πρέπει να το προμηθευτούν με το περιοδικό Rolling Stone, ενώ οι Βέλγοι με την εφημερίδα Het Nieuwblad.

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:03
Exit mobile version