search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:41
MENU CLOSE

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η συγχώρεση έχει να κάνει με μας» – Ακολουθεί νέος κύκλος επεμβάσεων για το απανθρακωμένο αυτί

02.05.2024 20:03
paliospurou2

«Όταν φτάνεις στο μηδέν, μπορεί και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις τον θυμό να σε κυριεύσει. Αυτό μόνο κακό θα σου κάνει και θα σε κρατήσει πίσω» δήλωσε η Ιώαννα Παλιοσπύρου απαντώντας αν έχει ξεπεράσει τον θυμό και το αίσθημα του πόνου για την γυναίκα που της πέταξε βιτριόλι καταστρέφοντας το πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε στην ΕΡΤ και το «Στούντιο 4» : «Το έχω φιλοσοφήσει και το έχω συζητήσει με ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Πιστεύω όταν έχεις φτάσει πραγματικά στο σημείο μηδέν και ίσως και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να σε κυριεύσουν, γιατί ξέρεις ότι αυτά θα σε κρατήσουν πίσω. Όταν υπάρχει ειδικά απειλή στο θέμα της υγείας, δεν έχεις την πολυτέλεια να αναλωθείς σε συναισθήματα θυμού, μίσους εκδίκησης».

«Η συγχώρεση έχει να κάνει με μας» – Τι επέβαση ακολουθεί

Και πρόσθεσε: «Στις στιγμές του μεγάλου πόνου αυτό που έχει συμβεί και είναι φυσιολογικό πιστεύω, έχω θυμώσει, έχω βρίσει και φωνάξει, αλλά είναι αυτό το ένα ή πέντε λεπτά, όχι κάτι μόνιμο».

Για τη γυναίκα που της επιτέθηκε ανέφερε: «Δεν λέω ότι αυτής της γυναίκας δεν αξίζει να της θυμώσω ή να είναι εκεί που είναι. Εγώ δεν το επιδιώκω, δεν το σκέφτομαι. Η συγχώρεση έχει να κάνει με μας. Αν σκέφτομαι μέρα νύχτα ότι θέλω να της συμβεί αυτό, χάνεις χρόνο, φεύγεις από τον στόχο σου, καταναλώνεις ενέργεια».

Τέλος, αναφέρθηκε στις νέες επεμβάσεις που πρέπει να κάνει, σημειώνοντας ότι «δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και έχω αναζητήσει λύση στο εξωτερικό για να βάλω ένα πρόσθετο μέλος. Εδώ στην Ελλάδα έχουν την τεχνογνωσία σε τέτοια θέματα αλλά όχι την εμπειρία».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Βούλα: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή – Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός

Μιχαλολιάκος: «Δεν ήταν υποχρεωμένοι οι δικαστές να τον αποφυλακίσουν» αναφέρουν οι δικηγόροι των θυμάτων της Χρυσής Αυγής

Ο καιρός του Πάσχα: Πώς θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου, η Ανάσταση και το σούβλισμα του οβελία – Αναλυτικοί χάρτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38