ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:45
MENU CLOSE

Σκάνδαλο στην Ισπανία

04.08.2010 12:35

Η Χέρκουλες πέτυχε πριν από δύο μήνες την άνοδό της στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου –ως δευτεραθλήτρια της Β’ κατηγορίας- αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα έχει την χαρά να αναμετρηθεί με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Και αυτό γιατί σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε η «El Pais» χθες, ο μεγαλομέτοχος της Χέρκουλες Ενρίκε Ορτίθ δωροδόκησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον τερματοφύλακα της Κόρδοβα Ραούλ Νάβας.

«Έδωσα 100.000 ευρώ στον τερματοφύλακα και αυτός έπεσε στην άλλη γωνία στο πρώτο γκολ του Τότε», ακούγεται να λέει ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας.
Η εφημερίδα συνεχίζει την αναφορά της στο θέμα, λέγοντας πως: «Τηλεφωνικές ηχογραφήσεις αποδεικνύουν ότι ο Ορτίζ είχε επιχειρήσει τέσσερις συνολικά φορές να αγοράσει παιχνίδια την περυσινή περίοδο, αυτά με τη Σαλαμάνκα, την Κόρδοβα, τη Χιρόνα και την Ουέλβα, ώστε να κερδίσει την άνοδο».

Κατόπιν αυτού ξεκίνησε έρευνα και το μέλλον της Χέρκουλες στους «μεγάλους» είναι τουλάχιστον θολό.

Στην Ελλάδα σε παρόμοιες περιπτώσεις είτε κάνουμε ότι δεν ακούσαμε, είτε τα στοιχεία χάνονται μεταξύ, ΕΠΟ, υπουργείου και δικαιοσύνης…

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:44
Exit mobile version