ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:50
MENU CLOSE

Συνελήφθη ο «Μπραντ Πιτ»

21.06.2011 01:15

Του Θεολόγου Αλεξανρδάτου

Του Θεολόγου Αλεξανρδάτου

Όχι ο αυθεντικός. Ο 47χρονος Αμερικανός ηθοποιός είναι μια χαρά και απολαμβάνει τις χάρες της εκρηκτικής συζύγου του Ανζελίνα Τζολί. Όμως ο Μεξικανός Μάρκο Γκουζμάν, επονομαζόμενος και «Μπραντ Πιτ» στη χώρα του, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 34χρονος βαρόνος των ναρκωτικών, είναι ο αρχηγός της συμμορίας Λα Λίνεα και ο νούμερο δύο έμπορος διακίνησης στη χώρα όπου ανθεί το εμπόριο μαριχουάνας, κοκαΐνης και ηρωίνης.

Το παρατσούκλι του το έδωσαν οι συνεργάτες του, προφανώς για να τον κολακεύσουν αφού ο Γκουζμάν δεν μοιάζει καθόλου στον σταρ του Χόλιγουντ.

Οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών του Μεξικού συνηθίζουν να έχουν περίεργα υποκοριστικά όπως «Ο Χοντρός», ο «Τουίτι» και ο «Γουίνι το αρκουδάκι».

Η Λα Λίνεα είναι συμμορία πρώην αστυνομικών που δρουν για την ευημερία του καρτέλ Χουάρεζ το οποίο ελέγχει το μεγαλύτερο ποσοστό διακίνησης ναρκωτικών από τη χώρα στην φιλόξενη αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Γκουζμάν συνελλήφθη μαζί με δύο συνεργάτες του και οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν περιλαμβάνουν φόνους, διακίνης, απαγωγές, επιθέσεις κατά οργάνων επιβολής του νόμου και άλλα ωραία που έκανε ο «Μπραντ Πιτ» της κακιάς ώρας.

Για να φτάσει πάντως η αστυνομία στα ίχνη του χρειάστηκε η συνδρομή κάποιου «ανήσυχου» πολίτη ο οποίος κάρφωσε τον τόπο που κρυβόταν ο κατζητούμενος. Το γεγονός ότι ο πολίτης εισέπραξε και την αμοιβή των 500.000 πέσος (περίπου 30.000 ευρώ), προφανώς έπαιξε το ρόλο του.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:48
Exit mobile version