search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:36
MENU CLOSE

Η πόρωση των Αλβανών

08.08.2012 16:51
Η πόρωση των Αλβανών  - Media

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Η πόρωση των Αλβανών Πιστεύαμε ότι η ανθελληνική προπαγάνδα είχε σταματήσει μέσα από τα αλβανικά σχολικά Βιβλία.Δυστυχώς το κακό συνεχίζεται.Είδαμε τα νέα εγχειρίδια και φρίξαμε.

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Η πόρωση των Αλβανών Πιστεύαμε ότι η ανθελληνική προπαγάνδα είχε σταματήσει μέσα από τα αλβανικά σχολικά Βιβλία.Δυστυχώς το κακό συνεχίζεται.Είδαμε τα νέα εγχειρίδια και φρίξαμε.Οι συγγραφείς Τους είναι απτόητοι.Μιλούν για αλύτρωτη Τσαμουριά και Δυτ.Μακεδονία,περιοχές που Ανήκαν στους Αλβανούς και πέρασαν στους `Ελληνες μέσα από “εθνοκαθάρσεις “ το 1913 και 1943. Μέσα σε τέτοιο κλίμα φανατισμού,ούτε τα νεαρά Αλβανόπουλα ούτε η Αλβανική κυβέρνηση Καλλιεργούν κλίμα κατανόησης για τα ελληνικά δίκαια στην `Ηπειρο.Επιπλέον,τα διεθνή κέντρα Εξουσίας δεν θα επιτρέψουν την Αλβανία να μπεί στην Ευρωπαική οικογένεια όσο καλλιεργεί Κλίμα αλυτρωτισμού σε βάρος χώρας-μέλους. Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:36