ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:25
MENU CLOSE

Μπήκε σε… λάθος σπίτι

27.08.2012 06:36

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Μια κλοπή ήθελε να κάνει  ο φουκαράς και κατέληξε στο νοσοκομείο.  Ο Τζόναθαν Κίρμπι, διαρρήκτης επί σειρά ετών, αποφάσισε να «χτυπήσει» μία από τις ακριβές γειτονιές του Λος Άντζελες. Αλλά υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο. Και η βόλτα του βγήκε ξινή αφού και ξύλο μπόλικο έφαγε και θα γυρίσει οσονούπω πίσω από τα κάγκελα.

0 56χρονος κλέφτης εισέβαλε  στην πολυτελή οικία του ηθοποιού  LL Cool J αλλά δεν σκέφτηκε ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα… μούσκουλα του πρώην στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων. Ο Κίρμπι νόμιζε ότι το σπίτι ήταν άδειο αλλά για κακή του τύχη δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Το κακό για τον διαρρήκτη  ήταν τελικά μεγάλο αφού η ατυχής συνάντηση  με τον LL Cool J τον άφησε με σπασμένη μύτη, πλευρά και σαγόνι. Ο Κίρμπι κατέληξε όπως είναι φυσικό στο νοσοκομείο για περίθαλψη ενώ όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί ο LL Cool J τον είχε ήδη ακινητοποιήσει και τους τον παρέδωσε.

Οι αρχές ανακοίνωσαν  ότι ο ηθοποιός είχε κάθε δικαίωμα να αντιδράσει τη στιγμή που ο κλέφτης  εισέβαλε στο σπίτι του και  μάλιστα ενώ βρισκόταν μέσα η  μικρή του κόρη. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:23
Exit mobile version