ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:03
MENU CLOSE

Έβαλαν στόχο τον Χάρι

12.09.2012 13:39

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Δουλειά να έχουμε με τους Ταλιμπάν, το κρυφτούλι με τις δυτικές χώρες και τον αέναο «αόρατο» πόλεμο.

Χθες, ανήμερα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νέα Υόρκη, εκπρόσωπος των Ταλιμπάν έκανε δηλώσεις στο πρακτορείο «Ρόϊτερς» με το οποίο στοχοποίησε τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο εγγονός της βασίλισσας της Αγγλίας υπηρετεί τη θητεία του και για τους επόμενους 4 μήνες θα είναι οδηγός ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν.

«Θα χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να τον ξεφορτωθούμε, είτε σκοτώνοντάς τον είτε απάγαγοντας τον» είπε ο Ζαμπιχουλά Μουγιαζίντ σε τηλεφωνική συνέντευξη με το διεθνές πρακτορείο.

Σε άλλη του συνέντευξη, στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αυτή τη φορά, ο Μουγιαζίντ ξέχασε τα περί απαγωγής και δήλωσε ότι στόχος τους είναι να δολοφονήσουν τον Βρετανό πρίγκιπα.

Ο Χάρι βρίσκεται στην περιοχή Χελμάντ και αυτή είναι η δεύτερη φορά που πάει στο Αφγανιστάν. Την πρώτη, το 2008, η παραμονή του κράτησε λίγο λόγω της δημοσιότητας και των κινδύνων.

Λίγο διαφορετικές οι συνθήκες από το Λας Βέγκας όπου βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα και συνελήφθη από τον φακό να γλεντάει γυμνός με εξαιρετικές παρουσίες.

Το περίεργο πάντως είναι ότι οι Ταλιμπάν έχουν εκπρόσωπο τύπου (!) που μιλάει σε δυτικά μέσα ενημέρωσης και πως πολύ εύκολα έκανε γνωστό ότι θέλουν να σκοτώσουν τον Χάρι. Συνήθως δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59
Exit mobile version