search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:46
MENU CLOSE

Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά του Επιτάφιου από την Μητρόπολη Αθηνών – Στον επιτάφιο της Κέρκυρας ο Κασσελάκης, στην Τήνο ο Μητσοτάκης (photos)

03.05.2024 22:36
epitafios-athina-1

Σε κλίμα κατάνυξης και πένθους πραγματοποιήθηκε η Ακολουθία και η περιφορά του Επιταφίου στην Μητρόπολη Αθηνών, υπό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Στην Μητρόπολη βρέθηκαν για την Ακολουθία και την περιφορά εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και εκατοντάδες απλοί πολίτες.

Η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική, με τις καμπάνες να ηχούν πένθημα και τον κόσμο να ακολουθεί την περιφορά του επιταφίου, υπό τα εμβατήρια μπάντας των ΕΔ.

Στην Μητρόπολη βρέθηκαν από τη ΝΔ ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Νόνη Δούνια και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το παρών η βουλευτής Αθηνά Λινού και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής .

Στον επιτάφιο στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης, στην Τήνο ο Μητσοτάκης

Στον επιτάφιο της Μητρόπολης της Κέρκυρας βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται από χθες στο νησί των Επτανήσων όπου αποφάσισε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα και παρακολούθησε την Ακολουθία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του, βρέθηκε μαζί με την Μαρέβα και την κόρη του, Σοφία, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου όπου παρακολούθησαν την Ακολουθία.

Δείτε εικόνες από την Ακολουθία της Μητρόπολης Αθηνών:

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Συμπλοκή με μαχαίρι σε διαμέρισμα πολυκατοικίας – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο στη Βούλα: Χτυπήθηκε διαδοχικά από τις δύο μηχανές η 72χρονη – Ανοιχτό ακόμη το ενδεχόμενο «κόντρας»

Φωτιά στην Κρήτη: Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής στη Ροδιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:44