ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 14:05
MENU CLOSE

Η σελίδα του λοξού

26.10.2012 21:00

◆ Νοοτροπία των αντιθέσεων

Μυογράφημα

Στο παραλληλόγραμμο οι ορθές γωνίες καθόρισαν πλήρως το πλαίσιο της αναφοράς. Κουρδισμένα τα σώματα με προκαθορισμένα τα χαμόγελα και τις φιλοφρονήσεις. Επιτηδευμένοι οι τρόποι της ευγένειας και ο πληθυντικός, αριθμός πολυτελείας, της μεγαλοπρέπειας εκφορά παίρνει και δίνει την κοσμιότητα των κανόνων καλής συμπεριφοράς.
Προσκαλεσμένοι οι πανομοιότυποι σχεδιασμένοι εργαστηριακοί πολυμορφικοί χαρακτήρες με την ενδυμασία του καθωσπρεπισμού και τη δοκησισοφία την καταγεγραμμένη σε παλιομοδίτικα περιοδικά ποικίλης ύλης.
Στην εκφώνηση παρουσιαστές από την εποχή της κρίσεως, στερεότυπα εικονικά με την άνεση της τέταρτης ασκήσεως, μονολογούν τα ερωτηματικά συμφώνως προς τον άνεμο και με το δεύτερο πρόσωπο της καλλιλογίας και έχοντας την έξωθεν υπέροχη μαρτυρίαν φέρνουν σε εύκολη θέση τους συνδαιτυμόνες, όπως αρμόζει στους καλούς κώδικες επικοινωνίας.
Και τα χαμόγελα πηγαινοέρχονται και η παράσταση καλά κρατεί συνήθως, εκτός αν ο από μηχανής θεός του απροόπτου δώσει στην ωραία ατμόσφαιρα το ενδιαφέρον του Κολοσσαίου.
Αθυρογλωσσία να φάνε τα πετεινά γης και ουρανού και δευτερώματα για να ενημερωθεί ο φόβος μήπως ξεχαστεί και μπερδευτεί δίπλα στο χαμόγελο.
Και στην άλλη γραμμή η παρέμβαση να βγάζει την κραυγή της δήθεν αγανακτήσεως και οι φωνές πάνω στις φωνές και ένας πύργος ακατανόητος να επικαλύπτει την ερμηνεία.
Στο τέλος του κύκλου το επισφράγισμα της επανόδου της διηγήσεως.
Κυρίες και κύριοι, καληνύχτα σας.

Αρίθμημα  

Στοιβαγμένα
Στην εσοχή
Του κόκκινου και του κίτρινου
Πρώτοι και δεύτεροι
Οι αριθμοί
Βήματα των δαχτύλων
Των απαλών αγγιγμάτων
Από το ένα
Μέχρι το δέκα
Να ανεβαίνει
Να κατεβαίνει
Και φτου απ’ την αρχή
Στο λαχάνιασμα
Στο κόμπιασμα
Στην αγωνία
Της καταμετρήσεως
Ίσια και αντίστροφα
Χωρίς αναπνοή

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28
Exit mobile version