ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:39
MENU CLOSE

Δεν κάνουν πίσω στην κυβέρνηση

01.11.2012 06:44

Προβληματισμός υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου βλέποντας τη ΔΗΜΑΡ (και όχι μόνο) να μένει σταθερή στις θέσεις της για τα εργασιακά, ενώ η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου πλησιάζει.

Η χθεσινή ψηφοφορία πάντως έχει και θετική ανάγνωση για το κυβερνητικό επιτελείο: «Τα περιθώρια εξαντλήθηκαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες θα πρέπει στο εξής να λειτουργήσουν περισσότερο συντεταγμένα. Αν το χθεσινό επαναληφθεί και στην ψηφοφορία των μέτρων τότε η χώρα θα παραδοθεί στο χάος» τόνισε συνεργάτης του πρωθυπουργού. Φυσικά το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθεί με ανησυχία της ζυμώσεις στο εσωτερικό των δύο κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και κυρίως του ΠΑΣΟΚ. Λένε χαρακτηριστικά ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ είναι μπετόν».
 
Πάντως για να κατευνάσει τους βουλευτές του και να προλάβει δυσάρεστες εκπλήξεις ο κ. Σαμαράς θα συγκαλέσει την Δευτέρα -ημέρα της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου- την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. Την συνεδρίαση έχουν ζητήσει αρκετοί βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:36
Exit mobile version