ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:03
MENU CLOSE

ΧΑΜΑΣ: «Άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως»

14.11.2012 15:40

Κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή μετά το θάνατο του διοικητή του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς κατά τη διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στη Γάζα.


 
Η υπηρεσία πληροφοριών εσωτερικού του Ισραήλ, Σιν Μπετ, επιβεβαίωσε ότι πραγματοποίησε την επίθεση, αναφέροντας ότι σκότωσε τον Τζααμπάρι λόγω της «δεκαετούς τρομοκρατικής του δραστηριότητας».
 
Πρόκειται για τον πλέον υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Χαμάς που σκοτώνεται σε τέτοιου είδους επίθεση εδώ και τέσσερα χρόνια, από την ισραηλινή εισβολή στη Γάζα.
 
«Ο Τζααμπάρι ήταν υπεύθυνος για την χρηματοδότηση και την καθοδήγηση στρατιωτικών επιχειρήσεων και επιθέσεων κατά του Ισραήλ. Η εξουδετέρωσή του σήμερα είναι ένα μήνυμα προς τους αξιωματούχους της Χαμάς στη Γάζα ότι αν συνεχίσουν να προωθούν την τρομοκρατία κατά του Ισραήλ, θα πληγούν», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σιν Μπετ.

Στο μεταξύ ο Ισραηλινός στρατός διέρρευσε βίντεο από την στιγμή της επίθεσης σημειώνοντας πως θα συνεχίσει να πλήττει στόχους που πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά Ισραηλινών πολιτών. 

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:02
Exit mobile version