ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:30
MENU CLOSE

5.900 ευρώ τον μήνα δεν «χωνεύονται» με τίποτα...

14.01.2013 22:00

Αναβόσβησε σαν ξαφνικό φλας στην ιστοσελίδα της Διαύγειας το κοστολόγιο της εκπομπής «136» της ΕΡΤ, με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιάννη Δάρρα.

Ο κ. Μαμαλάκης αποχώρησε από την εκπομπή σχεδόν ταυτόχρονα με την ιντερνετική ανάρτηση. Δεν μάθαμε αν έλαβε ποτέ κάποια χρήματα και δεν εξήγησε ουσιαστικά γιατί έφυγε. «Βλέποντας τις πρώτες πρόβες ομολογώ ότι δεν μου άρεσε καθόλου. […] Ο λόγος της αποχώρησης είναι καθαρά προσωπικός και έχει να κάνει με προσωπικές εκτιμήσεις άλλων θεμάτων» δήλωσε κρυπτικά, ενώ οι φήμες περιέγραφαν ένα οργανωτικό σούπερ μπάχαλο, στα χνάρια των λαμπρών και πατροπαράδοτων τηλεοπτικών αξιών του… «άρπα κόλλα».
Δεν είναι ότι τα ζήτησε, δεν είναι ότι (ίσως δεν) τα εισέπραξε, είναι ότι του τα πρόσφεραν! Λεφτά του ελληνικού Δημοσίου, με νοοτροπία προ-μνημονιακή, σε ένα από τα τελευταία ανεξέλεγκτα φέουδα του καταρρέοντος πελατειακού και (τρι)κομματικού κράτους, τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Ο ίδιος γκρινιάζει ότι, αν υποβάλει άλλες, δικές του προτάσεις στην ΕΤ3 και στη ΝΕΤ για εκπομπές, είναι σίγουρος ότι θα τους τις απορρίψουν. Άραγε συνιστά αδιακρισία να ζητήσουμε να ανακοινώσει ο κ. Μαμαλάκης τα αναλυτικά εξοδολόγια αυτών των προτάσεών του; Πόσο κοστολογεί τον εαυτό του;

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:29
Exit mobile version