ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:57
MENU CLOSE

Μία σύλληψη για την επίθεση με μολότοφ στις Σκουριές Χαλκιδικής

18.02.2013 07:18

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας άνδρας για συμμετοχή στην επίθεση με μολότοφ και καραμπίνες που έγινε στη μία μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», στις Σκουριές Χαλκιδικής, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.

ΚΚΕ: Προβοκατόρικη ενέργεια
«Το ΚΚΕ έγκαιρα προειδοποίησε ότι η επένδυση της "Ελληνικός Χρυσός Α.Ε." δεν θα οδηγήσει σε ανάπτυξη προς όφελος του λαού. Αντίθετα, παραδίδεται ο ορυκτός πλούτος της περιοχής στο μεγάλο κεφάλαιο, καταστρέφεται το περιβάλλον και υποβαθμίζεται η ζωή των κατοίκων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Ωστόσο, καταγγέλλει την επίθεση στο εργοτάξιο των Σκουριών, σημειώνοντας: «Τόσο η σκοπιμότητα όσο και η μορφή της επίθεσης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ερωτηματικά, ήταν ενέργεια προβοκατόρικη. Αντικειμενικά στρέφεται ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Τέτοιες ενέργειες ποτέ δεν ήταν προϊόν του  κινήματος ακόμη και των πιο αυθόρμητων εκδηλώσεων του. Οι εργαζόμενοι της Χαλκιδικής πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:55
Exit mobile version