ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:22
MENU CLOSE

Όχι άλλη... Παναθηναϊκή Συμμαχία!

16.09.2013 09:57

Έχοντας παράλληλη πορεία με τη χώρα, η ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται αντιμέτωπη με την ίδια της την ιστορία. Ακόμα και η θρυλική της έδρα, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, έχει πλέον γίνει μέρος της εικόνας αυτού του φαντάσματος που επιμένουν να αποκαλούν Παναθηναϊκό…  

Επανερχόμενος, θέλω να τονίσω ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ο ισολογισμός του,  όπως ανοήτως θέλουν να πιστεύουν οι παντός καιρού επαΐοντες.  Ο Παναθηναϊκός έχει να υπερασπιστεί το παρελθόν του.  Αν ωστόσο δεν το μπορεί, ας αναστείλει τη λειτουργία του αντί να σέρνεται εξευτελίζοντας το σύλλογο και την φανέλα. Αυτό που δεν πέτυχαν οι άσπονδοι φίλοι του συλλόγου, το πέτυχε η δυναμική μειοψηφία των οπαδών του οι οποίοι έναντι ενός δωρεάν εισιτηρίου έκτος των άλλων έδιωξαν από το γήπεδο  την συντριπτική πλειοψηφία των μοναδικών για το ήθος τους και την ποιότητά τους φιλάθλων του Παναθηναϊκού που για προφανείς λόγους αρνούνται πλέον να συμμετάσχουν  στον εξευτελισμό της ομάδας. Αντί άλλων διαπρύσιων δηλώσεων, διαμαρτυριών και φωνασκιών, ο Παναθηναϊκός θέλει περίσκεψη και περισυλλογή και κυρίως πολύ σιωπή. Να μην φέρουν επί ματαίω το όνομα του ούτε χείλη αλαλάζοντα, ούτε ειδησεογραφικά δελτία καθ’  υπόδειξη και εντολή.
 
Αυτό που σύντομα θα γίνει αντιληπτό και από τους φίλους ποδοσφαιρικούς αντιπάλους είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει ούτε Ολυμπιακός δίχως τον Παναθηναϊκό του – και τούμπλαλιν!      

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:20
Exit mobile version