search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:33
MENU CLOSE

Euroleague: Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Μακάμπι (83-85) – Νίκη ή αποκλεισμός από το final4 την Πέμπτη

30.04.2024 22:10
PAO-MAKABI-NEW

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φέρει στο σουτ ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο έχοντας βρεθεί στο -18 αλλά το σουτ της νίκης από τον Κέντρικ Ναν δεν βρήκε στόχο. Έτσι η Μακάμπι νίκησε με 85-83 και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για πρόκριση στο Final Four.

Η αργοπορημένη αφύπνιση του Παναθηναϊκού, δεν του επέτρεψε την ολική επαναφορά (57-39 στο 24΄) και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο (1-2 στη σειρά), όσον αφορά την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βερολίνου. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 85-83 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Game 3 επί σερβικού εδάφους, με τους Ισραηλινούς να απέχουν μία νίκη από την επιστροφή τους στην καταληκτική φάση της Euroleague. Πλέον το Game 4 (2/5) και πάλι στην ουδέτερη Aleksandar Nikolic Hall αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό – η πρόκριση είναι στις 3 νίκες.

Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί, επιδιώκοντας τη νίκη που θα φέρει ξανά τη σειρά στο ΟΑΚΑ για το πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα.

Κορυφαίος των Πρασίνων ήταν ο Κέντρικ Ναν, που προσπάθησε με 25 πόντους να δώσει τη νίκη στην ομάδα, αλλά αστόχησε στο τελευταίο σουτ. Πολύ καλός και ο Παπαπέτρου, αλλά ο άποντος Σλούκας φαίνεται ότι ήταν κρίσιμος παράγοντας για την τελική έκβαση του αγώνα, όπως και οι πολλές χαμένες βολές των παικτών του Παναθηναϊκού, ιδίως του Λεσόρ.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 46-37, 67-56, 85-83

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς της Κάλιαρι και της Τζένοα (Video)

Euroleague: Πρόστιμα σε Αταμάν και Παναθηναϊκό για όσα είπαν για τη διαιτησία με τη Μακάμπι

Επίσημο: Στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:30