ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:34
MENU CLOSE

Συνελήφθη ειδικός φρουρός για ληστείες μεταναστών

22.11.2013 08:26

Ένας ειδικός φρουρός που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής, συνελήφθη την Τετάρτη από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, μαζί με άλλον έναν Έλληνα και δύο Πακιστανούς, για ληστείες σε βάρος άλλων Πακιστανών στο Αιγάλεω και το Περιστέρι.

Επιπλέον, στις 18 Οκτώβρη ο ίδιος ειδικός φρουρός, μαζί με τους δύο αλλοδαπούς συνεργούς του και ένα ακόμα άτομο αγνώστων στοιχείων, εισέβαλαν στο σπίτι Πακιστανού στο Περιστέρι και με τον ίδιο τρόπο έκλεψαν 400 ευρώ δύο κινητά τηλέφωνα και ένα δελτίο αιτήσαντος πολιτικό άσυλο.

Σε σωματικές έρευνες καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά εννέα κινητά τηλέφωνα, ένα ιαπωνικό ξίφος, δύο μη υπηρεσιακά ζεύγη χειροπέδων, ένα ξιφίδιο και 40 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, παραβίαση οικιακού ασύλου, διατάραξη οικιακής ειρήνης και της νομοθεσίας για τα όπλα. Την Πέμπτη οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:34
Exit mobile version