Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για τις 11 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η δίκη της συζύγου και του αδελφού του Γεράσιμου Γιακουμάτου καθώς και δύο ακόμη υπαλλήλων τους
Για τις 11 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η δίκη της συζύγου και του αδελφού του Γεράσιμου Γιακουμάτου καθώς και δύο ακόμη υπαλλήλων τους καθώς ο πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε δεκτό το αίτημα του δικηγόρου των κατηγορουμένων κ. Δημητρακόπουλου για κλήτευση στο δικαστήριο, με τη ιδιότητα του μάρτυρα, μελών της οικονομικής αστυνομίας.
Μιλώντας στο δικαστήριο ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι μέλη της οικονομικής αστυνομίας πιέστηκαν να συντάξουν μηνυτήρια αναφορά, προκειμένου όπως είπε να ασκηθεί πολιτική πίεση στον Γεράσιμο Γιακουμάτο.
«Το χειρότερο όμως που έκαναν είναι ότι πίεσαν τους μάρτυρες να συνδέσουν τον κ. Γιακουμάτο με τη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς αυτός να έχει καμία σχέση» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε: «Κάποιοι συμβατικοί στους κόλπους τις ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως θέλουν να επηρεάσουν και τις πολιτικές εξελίξεις».
Οι 4 συγγενείς του Γιακουμάτου κατηγορίες για ανακριβή έκδοση παραστατικών στοιχείων και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός στο enikos.gr «η παράβαση είναι 24.000 ευρώ. Αν είναι να την πληρώσουμε, αν έχει κάνει λάθος ο αδερφός μου. Η παράβαση είναι πλημμέλημα. Αυτό το σόου, το δελτίο τύπου και όλα αυτά που επιδιώκουν θα τα βρουν μπροστά τους».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.