ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:02
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

12.02.2014 22:00

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, με τίτλο «17 Νοέμβρη» της νέας εποχής και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις επιθέσεις σε Γερμανό πρέσβη και Mercedes, που αποκαλύπτουν την νέα «ατζέντα» στόχων. Η οργάνωση «σκοπεύει» ελληνική προεδρία και «υπεύθυνους των κόκκινων δανείων» και ψάχνει… πολιτική έκφραση!

ΑΘΗΝΑ: Κομμάτια η Δεξιά και… όλοι στρέφονται εναντίον όλων. «Επίσημοι», «αντάρτες», ανεξάρτητοι, ακόμα και ακροδεξιοί – απ’ όλα έχει ο μπαξές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Φωτιά ο Ιούλιος και… λάβρο το Β’ εξάμηνο. Πάνω από 7 δισ. ευρώ πρέπει να πληρώσουν οι φορολογούμενοι.

ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Ο σταυρός στην ευρωκάλπη βγάζει και… δελφίνους. «Φαγούρα» σε Μαξίμου και Χ. Τρικούπη, πληροφορίες θέλουν Ντόρα και Φώφη να ψάχνονται. 

ΚΥΠΡΟΣ: Σχέδιο – θηλιά και μεγάλο δώρο στη Βρετανία. Επιπλέον, άρθρο του Γ. Λιλλήκα. Από διεθνές πρόβλημα, ζήτημα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας το Κυπριακό.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «Π»: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη βλάβη στα ΕΛΠΕ. Οι εργαζόμενοι και η αρμόδια διεύθυνση του ΥΠΕΚΑ «αδειάζουν κανονικά» την εταιρεία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ: «Το Ποντίκι» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δωρεάν και μειωμένα εισιτήρια για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Αrt»: Συνέντευξη: Αθηνά Ανδρεάδη: «Επιστρέφω στην Ελλάδα για την μικρή “αναγέννηση”». Ακόμη: Η Ελένη Βιτάλη μιλάει για τη νέα της παράσταση και τον Σταύρο Ξαρχάκο/ Ο Ντέιβιντ Σεντάρης έρχεται στην Αθήνα/ Τι κρύβεται σε μία «ντουλάπα»;/ Ο Κωστής Γεωργίου στο Μουσείο Μπενάκη/ Μία περφόρμανς για την Ευρώπη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:01
Exit mobile version