Για αφανισμό της αγελαδοτροφίας, στην περίπτωση που επιμηκυνθεί η διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος, έκαναν λόγο εκπρόσωποι του κλάδου της γαλακτοπαραγωγού αγελαδοτροφίας, σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα το μεσημέρι, στην Αθήνα.
«Είχαμε ένα πρώτο αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά στη σκόνη γάλακτος και στο να επιτραπεί η χρήση της σε γιαούρτια και τυριά. Ο κ. Σκορδάς μας είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) Παναγιώτης Πεβερέτος.