ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:11
MENU CLOSE

Ο Καντάφι κρατούσε στην κατάψυξη για 25 χρόνια το κεφάλι αντιπάλου του (Video)

07.04.2014 14:07

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τις διαστροφές του Καντάφι παρουσιάζει ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Παρασκευή.

Ο Τερπίλ ισχυρίζεται ότι ο Καντάφι, τον οποίο σκότωσαν αντικαθεστωτικοί δύο χρόνια μετά την εξέγερση, διατήρησε το κεφάλι στο ψυγεία μαζί με τα πτώματα άλλων θυμάτων του.

«Ήμουν στη Γενεύη, όταν (ένας συγγενείς του Καντάφι) άνοιξε μία επιστολή για την προσφορά 1 εκατομμυρίου δολαρίων για τη δολοφονία, με την προϋπόθεση να φέρω το κεφάλι του μέσα σε ψυγείο στη Λιβύη, ώστε ο Καντάφι να δει το αποτέλεσμα της δουλειάς», λέει ο Τερπίλ στο ντοκιμαντέρ.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ και ο παραγωγός, Μάικλ Κρίσμαν, απέκτησαν πρόσβαση στα μυστικά «δωμάτια του σεξ» του Καντάφι στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου ο Λίβυος ηγέτης βίαζε φοιτήτριες μετά τις ομιλίες του στο πανεπιστήμιο.
 
Αυτά τα δωμάτια  περιλάμβαναν ένα κρεβάτι, τζακούζι και έναν χώρο όπου οι γυναίκες ελέγχονταν για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
 
Στην αποκάλυψη ότι ο δικτάτορας της Λιβύης απήγαγε και βίασε εκατοντάδες νεαρές κοπέλες, τις οποίες μετέφερε σε ειδικά κατασκευασμένα μπουντρούμια, είχε αποκαλύψει πρόσφατα και ντοκιμαντέρ του BBC.
 
Το ντοκιμαντέρ του Ολγκιάτι θα προβλήθεί την Παρασκευή στο Showtime.
 

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:08
Exit mobile version