search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 09:38
MENU CLOSE

Ο Μιχάλης Ρέππας αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

06.05.2024 10:53
reppas-panagiotopoyloy-new

Το δικό του τρόπο να αποχαιρετήσει τη σπουδαία Άννα Παναγιωτοπούλου επέλεξε ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί της αρκετές φορές.

Μέσα από ένα συγκινητικό κείμενο, ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος αναφέρεται στο πηγαίο ταλέντο μιας μεγάλης πρωταγωνίστριας που κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της μέσα από τους ρόλους της.

Η ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου ανέβασε το εν λόγω κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το κείμενο του Μιχάλη Ρέππα για την Άννα Παναγιωτοπούλου

«Η υποκριτική της Άννας είναι ένα από τα πιο ιδιοφυή σχόλια στη συμπεριφορά του σύγχρονου Έλληνα. Ο τρόπος που ακουμπάει και δεν ακουμπάει το κείμενο, η σχιζοφρενική απόσταση, που την διακρίνει από τον ίδιο της τον λόγο, δημιούργησαν μια σειρά από υπέροχους ρόλους, που με τον πιο απλό και άμεσα απολαυσιακό τρόπο σχετικοποιούν τα πάντα, αποκόβοντας το πρόσωπο από τον λόγο του, το αίσθημα από την έκφραση του, το υποκείμενο από το ρήμα του, το εγώ από τον εαυτό του. Αυτό που αποκάλυψε ο αποδομητικός λόγος του 20ου αιώνα η Άννα το φέρει στις ρωγμές της βραχνιασμένης φωνής της.

Τέτοιου εύρους πλάσματα δεν χρεώνονται με τους συνήθεις καλλιτεχνικούς ισολογισμούς. Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο. Γιατί η ζωή, ούτε ζυγίζεται, ούτε μετριέται – Μιχάλης Ρέππας».

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Κουρλαμπάς: Εξήγησα στον γιο μου πώς θα απαντά στα διάφορα σχόλια επειδή ασχολείται με το μπαλέτο

Γιώργος Μαζωνάκης: Ατύχημα για τον τραγουδιστή (Photo)

Ναταλία Γερμανού για την τηλεόραση: «Έχω παρατηρήσει ανθρωποφαγία και ελαφρύ κανιβαλισμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 09:37