ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:16
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 10 Απριλίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

09.04.2014 21:00

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 10 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μέρκελ, φέρε πίσω τα λεφτά της Κατοχής» και δημοσκόπηση – καταπέλτη της PULSE RC για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Παλλαϊκή απαίτηση του 80% προς την κυβέρνηση να μην το κάνει πάλι… γαργάρα.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ανοίγουμε το «μαύρο κουτί» των γαλάζιων ακροδεξιών. Οι «πίσω σελίδες τους» που θα ήθελαν να έχουν εξαφανίσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Πού πάμε… ξεβράκωτοι στις αγορές; Ακόμα και το πιο αισιόδοξο σενάριο δεν αλλάζει τη δραματική κατάσταση της χώρας.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ: Ο Μαρινάκης, ο Σαμαράς και τα παιδιά του Πειραιά. Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύουν τις δυνάμεις τους κατά της υποψηφιότητας Μώραλη στον Πειραιά.

ΦΥΛΑΚΕΣ: Απίστευτες καταγγελίες για όπλα και ναρκωτικά. Μαρτυρίες κρατουμένων πέρα από κάθε φαντασία.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ: Πααρασκηνιακή προσέγγιση με φόντο τους αγωγούς! Το Τελ Αβίβ «άφησε» την Αθήνα για την ωραία Άγκυρα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ: «Το Ποντίκι» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δωρεάν και μειωμένα εισιτήρια για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Αrt». Συνέντευξη: Γιώργος Σκούρτης: «Πολίτη, ποιος σε οδήγησε σε αυτή τη ξευτίλα;» Ακόμη: «Kill the boss» φωνάζουν τα παιδιά/ Νέα σελίδα για το «Παλλάς»/ Ο Αλκαίος του Πασχαλίδη/ Η ξεχωριστή Καμίλ Κλοντέλ

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version