ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:15
MENU CLOSE

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι της ΝΔ στις ευρωεκλογές

15.04.2014 12:23

Τους υποψήφιους της ΝΔ για τις ευρωεκλογές παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς. Μεταξύ αυτών, γνωστοί δημοσιογράφοι, νυν, πρώην και επίδοξοι πολιτικοί, γιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες.
 

Σαμαράς: Ενωτικό και ανανεωτικό το ψηφοδέλτιο

Στην ομιλία του που προηγήθηκε της ανακοίνωσης των ονομάτων, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έθεσε τα, κατά τη γνώμη του, διλλήματα των εκλογών εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.
 
«Θέλουμε αυτούς που αμφισβητούν την παρουσία της χώρας στην ΕΕ, εκείνους που τσακώνονται μεταξύ τους για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν εκείνοι που θέλουν να μας βάλουν σε περιπέτειες, εκείνους που θέλουν να σκίσουν τα μνημόνια και να αμφισβητήσουν όλες τις μεταρρυθμίσεις; 

Θέλουμε νέα μνημόνια, γιατί κάποιοι θρέφονται από τα μνημόνια; Όχι, εμείς θέλουμε να βγούμε από τα μνημόνια. Θέλουμε να μείνει σταθερή η Ελλάδα ή θα αφήσουμε να παρασυρθεί η χώρα στη δίνη μίας αποσταθεροποίησης; » διερωτήθηκε.
 
Στην συνέχεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός έκανε ένα σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου αναφερόμενος στο πλεόνασμα, την έξοδο στις αγορές και την «αποκατάσταση των αδικιών» όπως είπε
 
Αναφερόμενος στο ευρωψηφοδέλτιο, ο Α. Σαμαράς το χαρακτήρισε ενωτικό και ανανεωτικό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09
Exit mobile version