Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Απολύτως βέβαιος ότι η κυβέρνηση δεν θα συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.
Απολύτως βέβαιος ότι η κυβέρνηση δεν θα συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Η κυβέρνηση αδυνατεί απολύτως να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές, γιατί δεν έχει ούτε το προσχηματικό αφήγημα από τους εταίρους δανειστές για να μπορέσει να προσελκύσει αυτούς τους βουλευτές που χρειάζεται… Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές χθες, αν ήταν δυνατόν, εντελώς απεξαρτημένα από το θέμα των 180 βουλευτών» σημειώνει και μάλιστα προβλέπει ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις κατά τη ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή.
«Μπροστά μας έχουμε και την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό και αν η κυβέρνηση φέρει στη Βουλή τη νέα συμφωνία, που θέλουν να της επιβάλουν για την παράταση του μνημονίου ή για νέο μνημόνιο, θα κριθούν και με προκαταρκτικές ψηφοφορίες τα θέματα που αφορούν στο μέλλον αυτής της κυβέρνησης» λέει.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.