search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Σε τρία θεματικά ντιμπέιτ καλεί τον πρωθυπουργό ο Πάνος Καμμένος

02.01.2015 14:25
Στη Νίσυρο θα ψηφίσει ο Πάνος Καμμένος - Media

Σε τρία θεματικά τηλεοπτικά ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών, καλεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σε τρία θεματικά τηλεοπτικά ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών, για το χρέος, τα εθνικά θέματα και την αναπτυξιακή πολιτική της χώρας, καλεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος με δήλωσή του επιτίθεται στον πρωθυπουργό, αναφέροντας ότι «επί δυόμισι χρόνια κρυβόταν από τη Βουλή των Ελλήνων. Τώρα κρύβεται πίσω από πανάκριβες διαφημιστικές καμπάνιες εκφοβισμού των Ελλήνων».

«Αν θέλει για μια φορά στη ζωή του να υπηρετήσει την αλήθεια, ας έλθει σε τρία θεματικά τηλεοπτικά ντιμπέιτ με τους πολιτικούς αρχηγούς για το χρέος, τα εθνικά θέματα και την αναπτυξιακή πολιτική της χώρας» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:23