search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:38
MENU CLOSE

Η Γιόκο Όνο αποκάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση με την Χίλαρι Κλίντον (Photos)

11.05.2015 09:34
Χίλαρι Κλίντον: Τρομοκράτες επιτέθηκαν σε θεμέλιο της Δημοκρατίας μας - Media

Δημοσιογράφοι ρώτησαν την Γιόκο Όνο ποια είναι η άποψη της για την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον και έμειναν με το στόμα ανοιχτό με την απάντηση που πήραν. 

 

 

Δημοσιογράφοι ρώτησαν την Γιόκο Όνο ποια είναι η άποψη της για την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον και έμειναν με το στόμα ανοιχτό με την απάντηση που πήραν.

 Η χήρα του Τζον Λένον αποκάλυψε ότι στις αρχές της δεκαετίας του ’70 είχε μια ερωτική περιπέτεια με την Κλίντον  Και πρόσθεσε ότι η εκλογή της θα ήταν μεγάλο επίτευγμα για τα δικαιώματα των γκέι, λεσβιών, μπαισέξουαλ και τρανσέξουαλ.

Συγκεκριμένα είπε: «συναντηθήκαμε πολλές φορές κατά τις διαδηλώσεις και ήρθαμε πολύ κοντά. Μοιραστήκαμε αρκετές από τις αρχές μας για σεξουαλική ισότητα και μάχη κατά της πατριαρχικής κοινωνίας στην οποία μεγαλώσαμε. Είχαμε μια αμοιβαία ερωτική έλξη όταν ζούσα με τον Τζον Λένον στο Μανχάταν και η Χίλαρι σπούδαζε στο Γέιλ, αλλά μετά χάσαμε επαφή. Είναι εκπληκτικό το πόσο καλά πάνε τα πράγματα για εκείνη και εύχομαι το καλύτερο για την εκστρατεία της».

Η αποκάλυψη αυτή αναμένεται να επηρεάσει τους ψηφοφόρους αν και δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φως τέτοιες πληροφορίες για το ερωτικό παρελθόν της Χίλαρι Κλίντον. 

Η χήρα του Τζον Λένον, Γιόκο Όνο

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:31