ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:52
MENU CLOSE

Τι γίνεται όταν 2 σιαμαίες ερωτεύονται τον ίδιο άνδρα; (Video)

01.09.2015 08:15

Η απάντηση στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια: Τον μοιράζονται και ζουν και οι 3 μαζί ευτυχισμένοι. 

Μένουν σε μια περιοχή του Γάγγη ποταμού και είναι 46 χρονών. Είναι γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Όχι απλά επειδή είναι ενωμένες σιαμαίες, αλλά επειδή έχουν 2 κεφάλια, 4 χέρια και έναν κορμό. Έχουν 2 ξεχωριστές καρδιές, ένα κοινό στομάχι και κοινά νεφρά. Το κάτω μέρος του σώματος τους είναι κοινό με 2 πόδια. Ο κόσμος τις ξέρει σαν spider sisters, αδελφές- αράχνη. Τα ονόματα τους όμως είναι Ganga και Jamuna Mondal.

Μέχρι στιγμής στη ζωή τους η λέξη έρωτας δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο τους. Ποιος θα μπορούσε να ερωτευτεί αυτές τις δυο γυναίκες. Και όμως η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια. Οι ίδιες μεγάλωσαν μόνες τους αφού οι γονείς τους τις εγκατέλειψαν όταν ήταν νήπια, επειδή θεωρούσαν ότι ήταν κατάρα από το θεό τους.

Ο έρωτας λοιπόν είναι τυφλός και χτύπησε με τα βέλη του τις 2 αδερφές. Τον βρήκαν στο πρόσωπο ενός νέου του Jasimuddin Ahmad. Πλέον μένουν όλοι μαζί και δηλώνουν και οι 3 σφοδρά ερωτευμένοι. Ο Ahmad, δουλεύει και όταν γυρνάει στο σπίτι οι 2 αδερφές τον προσέχουν και τον ξεκουράζουν.

«Όταν πρωτοείδα τον Jasimuddin, κατάλαβα ότι είναι ο άνδρας που θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου» θα μιλήσει η μια εξ ονόματος και της άλλης σιαμαία, αδελφή και η άλλη συμπληρώνει: «νιώθουμε γεμάτες. Μας γεμίζει με την αγάπη του και εκείνος.»

Ο ίδιος ο Jasimuddin Ahmad θα πει: «Τις αγαπώ και τις 2 και προσπαθώ να τους δώσω όση αγάπη και φροντίδα μπορώ.» 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:46
Exit mobile version