ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:55
MENU CLOSE

Διαβάστε πως 5 γενναία παιδιά έσωσαν τη μητέρα τους από τον δολοφόνο της (Video & Photos)

25.09.2015 10:21

Τα παιδιά είναι ηλικίας από 3 μέχρι 15 και όμως ακόμη και μπροστά στις σφαίρες δεν δείλιασαν 

Τα παιδιά είναι ηλικίας από 3 μέχρι 15 και όμως ακόμη και μπροστά στις σφαίρες δεν δείλιασαν

Η Ρέιτσελ Μουρ είναι μια ευτυχισμένη μητέρα 5 γενναίων παιδιών. Το λόγο θα τον διαβάσετε αμέσως. Είναι δικηγόρος, και είναι χωρισμένη. Μένει με τα παιδιά της. Μέχρι πρόσφατα έμενε στο σπίτι και ο πρώην φίλος της και παραλίγο, δολοφόνος της, ο Ντάριλ.

Τα παιδιά τον είχαν αποδεχτεί, και συμβίωναν όλοι μαζί. Στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά. Μετά από λίγο καιρό όμως ο φίλος της 38χρονης μητέρας τους, άρχισε να πίνει και να γίνεται βίαιος.

Συχνά και δίχως λόγο έκανε σκηνές και φασαρίες μέσα στο σπίτι, ζήλευε αφόρητα τη γυναίκα και κάποιες φορές δεν είχε διστάσει ακόμη και μπροστά στα παιδιά να την χτυπήσει. Η Ρέιτσελ του ανακοίνωσε μια μέρα πως η κατάσταση αυτή δεν θα συνεχιστεί και ότι θα χωρίσουν.

Τότε εκείνος έφυγε από το σπίτι δίχως να πει κουβέντα. Επέστρεψε μετά από ώρα. Η ανάσα του βρωμούσε αλκοόλ. Άρχισε να γίνεται επιθετικός απέναντι στη Ρέιτσελ.εκείνη είχε προνοήσει τα δυο μικρότερα παιδιά της τον Ζέιν και την τρίχρονη αδερφή του να τα στείλει στην αδελφή της, λίγη ώρα πριν.  Όταν ο μεγαλύτερος γιος επιχείρησε να τον συνετίσει, εκείνος τον χτύπησε με την ανάστροφη του χεριού του και τον έστειλε αιμόφυρτο να σωριαστεί στην άλλη άκρη του δωματίου.

Ξαφνικά ο χρόνος πάγωσε. Τα παιδιά της Ρέιτσελ, είδαν τον φίλο της μητέρας τους, να βγάζει ένα πιστόλι από το μπουφάν του. Σημάδευε τη μητέρα τους. «Τρέξτε να σωθείτε» πρόλαβε να φωνάξει η Ρέιτσελ στα παιδιά της. Πριν ολοκληρώσει την πρόταση της ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Η Ρέιτσελ ένιωσε έναν φριχτό πόνο στο αριστερό χέρι. Η σφαίρα την είχε πετύχει στον βραχίονα. Το χέρι της σχεδόν είχε κοπεί και κρεμόταν. Κάτω είχε πλημμυρίσει με αίμα. Ο πρώην φίλος της με ψυχραιμία, την πλησίασε, την άρπαξε από το λαιμό και κόλλησε την κάνη στο μέτωπο της για τη χαριστική βολή. Ήταν αποφασισμένος να τη δολοφονήσει.

Τα παιδιά μέχρι εκείνη τη στιγμή κοίταζαν άναυδα δίχως να πιστεύουν τι συμβαίνει. Τότε ο 12χρονος Κάμερον όρμησε προς το δολοφόνο της μητέρας του. Με το βάρος του έπεσε επάνω στο χέρι που κρατούσε το πιστόλι. Ο άνδρας αιφνιδιάστηκε. Δεν περίμενε τέτοια αντίδραση. Πριν καλά καταλάβει τι είχε συμβεί, ο 15χρονος γιος της ο Τζέιντεν είχε σηκωθεί και είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα τον Ντάριλ. Μαζί με τον Κάμερον τον έριξαν κάτω, το πιστόλι έφυγε από τα χέρια του και τον ακινητοποίησαν.

Η 10χρονη κόρη της Ρέιτσελ κρατώντας πλησίασε την αιμόφυρτη μητέρα της και την τράβηξε, έξω από τη σκηνή του φονικού. Άνοιξε με ψυχραιμία το κουτί πρώτων βοηθειών και τοποθετούσε γάζες στο αίμα που ανέβλυζε από το σχεδόν κομμένο χέρι της μητέρας της. Μέσα σε λίγη ώρα είχε φτάσει η αστυνομία. Οι γείτονες είχαν ακούσει τον πυροβολισμό και είχαν τηλεφωνήσει.

Ο Ντάριλ συνελήφθη και θα παραπεμφθεί σε δίκη για 4 κακουργήματα. Η Ρέιτσελ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Είχε χάσει πολύ αίμα, σχεδόν τα 2/3 του αίματος της, και η ζωή της κρεμόταν από μια κλωστή.  

Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της. Την έβαλαν χειρουργείο και με μοσχεύματα κατάφεραν να σώσουν και το χέρι της. Συνολικά η Ρέιτσελ μπήκε στο χειρουργείο μέσα σε ένα χρόνο 15 φορές και σήμερα μπορεί και κουνάει το χέρι της.

 

 

 

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:55
Exit mobile version