ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:19
MENU CLOSE

Η χαρά του πλαστικού χειρουργού – Δείτε σε ποιες χώρες και σε ποια σημεία του σώματος γίνονται οι περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις

10.10.2015 08:48

Αύξηση στήθους, μπότοξ, και επεμβάσεις στα χείλια είναι οι πιο διαδεδομένες αισθητικές παρεμβάσεις των χειρουργών σε ολόκληρο τον κόσμο σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Διεθνής Εταιρεία Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Ερευνητές ρώτησαν πλαστικούς χειρουργούς σε ολόκληρο τον κόσμο για τις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις που έκαναν το 2014. Η Ινδία, η Ρωσία και η Τουρκία είναι κάποιες από τις χώρες όπου γίνονται οι περισσότερες επεμβάσεις, αλλά στην Βραζιλία και την Ιαπωνία οι αισθητικές επεμβάσεις έχουν ραγδαία άνοδο.

Οι ΗΠΑ, η πατρίδα του Hollywood, παραδοσιακά διατηρεί τα πρωτεία, αλλά ανεβαίνουν πολύ οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως η Βραζιλία, το Μεξικό και η Κολομβία.

Η Ιαπωνία και η Κορέα συμπληρώνουν την λίστα με τις χώρες όπου πραγματοποιούνται οι περισσότερες πλαστικές με τις επεμβάσεις στη μύτη, για να μοιάζουν ποιο «δυτική» να είναι η πιο διαδεδομένη επέμβαση.

 

Πηγή: Ιndependent 

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:17
Exit mobile version