search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:56
MENU CLOSE

Προ των πυλών του πάγκου της Ρεάλ ο Ζιντάν

16.12.2015 10:01
Ζιντάν: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος καλύτερη από το Champions League» - Media
Πριν από λίγες ημέρες ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε εκφράσει την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στον Ράφα Μπενίτεθ. Πλέον, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

 

Πριν από λίγες ημέρες ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε εκφράσει την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στον Ράφα Μπενίτεθ. Πλέον, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η ήττα από τη Βιγιαρεάλ είναι κάτι που δεν έχει γίνει αποδεκτό από τον πρόεδρό της «βασίλισσας» με αποτέλεσμα πλέον ο Μπενίτεθ να είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο Πέρεθ διαπιστώνει ότι η ομάδα δεν βελτιώνεται παρά τα όσα υποστηρίζει ο Μπενίτεθ στις συζητήσεις που έχουν και έτσι έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την επόμενη ημέρα.

Σε αυτή πρωταγωνιστής είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της επαγγελματικής ομάδας.

Όπως αναφέρουν τα περισσότερα δημοσιεύματα έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Πέρεθ και όλοι εκτιμούν τη δουλειά που κάνει στη «μικρή» ομάδα της «βασίλισσας». Ο ίδιος επιθυμεί να πιάσει δουλειά από το καλοκαίρι αλλά όμως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποδεχθεί να αναλάβει από τώρα.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:56