ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:00
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά για Wikileaks: Μόνη λύση η κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης

02.04.2016 15:11

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο οφείλει να τοποθετηθεί σε σχέση με τα σημερινά δημοσιεύματα και το περιεχόμενο τους, αναφέρει η πρόεδρος ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά με αφορμή τις διαρροές συνομιλιών αξιωματούχων του ΔΝΤ στο Wikileaks.

Ούτε μετά το στραπάτσο του προηγούμενου καλοκαιριού αντιλήφθηκε ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του, τι περιμένει την χώρα, όταν σπαταλούν χρόνο χωρίς στρατηγική και σχέδιο, μέχρι να τελειώσουν τα διαθέσιμα χρήματα» αναφέρει η κ. Γεννηματά υπογραμμίζοντας πως «το δυστύχημα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με σχέδιο και αποτελεσματικότητα».

Η κ. Γεννηματά τάσσεται κατά της διεξαγωγής εκλογών διότι, όπως τονίζει, θα χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος. «Είναι ώρα αυτή η Βουλή να δώσει την λύση, με μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με όλους όσους συμφώνησαν το περασμένο καλοκαίρι στην παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή πορεία» αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ . Αυτή η κυβέρνηση, σύμφωνα με την κ.Γεννηματά, θα πρέπει να εξασφαλίσει την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους,

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 22:56
Exit mobile version