Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε ένα αυτόνομο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα κατατίθεται μία φορά τον μήνα στη Βουλή, θα ενσωματώνονται οι τροπολογίες σύμφωνα με πρόταση που αναμένεται να υποβάλει ο υπουργός Οικονομικών, Νίκος Βούτσης.
Σύμφωνα με πηγές από το Προεδρείο της Βουλής, ο κ. Βούτσης προανήγγειλε την κατάθεση της άτυπης πρότασης στην Διάσκεψη των Προέδρων, που συνεδρίασε σήμερα και αναμένεται να την υποβάλει επισήμως στην Ολομέλεια.
Επιπλέον, κύκλοι του προέδρου, ανέφεραν ότι δεν εκφράζεται καμία δυσφορία προς την κυβέρνηση εκ μέρους του προέδρου της Βουλής, διαψεύδοντας έτσι δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο κ. Βούτσης εξέφρασε την δυσφορία του στο Μέγαρο Μαξίμου για τις τροπολογίες.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.