ΤΕΤΑΡΤΗ 06.08.2025 22:10
MENU CLOSE

Υπάλληλος βενζινάδικου «έλουσε» με βενζίνη επίδοξο ληστή που πυροβολεί και τυλίγεται στις φλόγες (Video)

10.05.2016 13:00

 

Ο Luis Romario Fernandes έφτασε στο κατάστημα με αυτοκίνητο και ζήτησε από τον υπάλληλο τις εισπράξεις του βενζινάδικου. Όταν ο Lecir Gouvea do Amaral του έδωσε οκτώ δολάρια που είχε στην τσέπη του, ο ληστής τον διέταξε να του δώσει και τα υπόλοιπα, ειδάλλως θα έβγαινε από το αυτοκίνητο και «θα του έδινε να το καταλάβει».

Ο υπάλληλος τον έλουσε τότε με βενζίνη από την αντλία. Ο ληστής τον απείλησε με το όπλο, το όπλο πυροδότησε και ο ίδιος τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο Luis Romario Fernandes νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αφού έχει υποστεί εγκαύματα στο 87% του σώματός του. Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Roberto Cardoso, χαρακτήρισε την αντίδραση του υπαλλήλου «επικίνδυνη».

ΤΕΤΑΡΤΗ 06.08.2025 22:03
Exit mobile version