ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:37
MENU CLOSE

Φλογέρες με καπνιστή γαλοπούλα

18.05.2016 11:47

Ορεκτικό με πλούσια γέμιση που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Ορεκτικό με πλούσια γέμιση που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

 

1 πακέτο φύλλο κρούστας

14 φέτες γαλοπούλα καπνιστή

100 γρ. φέτα σε τρίμματα

3 κ.σ. τυρί φιλαδέλφεια

3 κ.σ. γάλα

1 αυγό

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

 

Σε ένα μπολ βάζουμε τα τρίμματα της φέτας. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα ,το αυγό, το γάλα και τα ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μείγμα τυριού στην άκρη.

Παίρνουμε το φύλλο κρούστας και το κόβουμε στην μέση, έτσι ώστε να έχουμε 2 λωρίδες.

Σε κάθε λωρίδα βάζουμε 1 φέτα γαλοπούλα και από πάνω μία κουταλιά σούπας από το μείγμα τυριών.

Διπλώνουμε τα πλαϊνά για να μη χυθεί το μείγμα,  και το τυλίγουμε σε ρολό. Στο τέλος  βρέχουμε την άκρη του με λίγο γάλα για να κολλήσει και να κλείσει καλά. Κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα μας.

Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το λάδι και τηγανίζουμε της φλογέρες μέχρι να ροδίσουν. Τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι και σερβίρουμε.

 

Πηγή συνταγής: chefoulis.gr

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31
Exit mobile version