ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:10
MENU CLOSE

Εισαγγελέας καλεί Ντι Κάπριο για το Λύκο της Wall Street

18.06.2016 07:16

 

Ο ενάγων, Άντριου Γκριν, υπέβαλε μήνυση το 2014, ζητώντας περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια, τονίζοντας ότι συκοφαντήθηκε, καθώς ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Νίκι “Ρούγκρατ” Κόσκοφ, –ένας χαρακτήρας με αμφισβητούμενη ηθική και δεοντολογία– έχει βασιστεί σε αυτόν.

Η εταιρεία παραγωγής Paramount Pictures ανέφερε πως ο Κόσκοφ ήταν ένας “σύνθετος χαρακτήρας” εμπνευσμένος από πολλά άτομα, μεταξύ αυτών και ο Γκριν.

Ο Ντι Κάπριο ενσάρκωσε τον Τζόρνταν Μπέλφορτ, έναν απατεώνα χρηματιστή που ίδρυσε τη Stratton Oakmont, τα απομνημονεύματα του οποίου που εκδόθηκαν το 2007 αποτέλεσαν τη βάση της ταινίας. Ο Γκριν ήταν παιδικός φίλος του Μπέλφορτ.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης ανέφεραν πως ο Ντι Κάπριο δεν ήταν ο συγγραφέας του σεναρίου και δεν υπάρχει ισχυρισμός ότι διαδραμάτισε κάποιο ρόλο στην απόφαση αν το συκοφαντικό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, περιεχόμενο πρέπει να συμπεριληφθεί ή όχι στην ταινία.

Οι δικηγόροι του Γκριν υποστήριξαν πως και ο Σκορτσέζε και ο σεναριογράφος Τέρενς Γουίντερ κατέθεσαν από κοινού ότι έκαναν τακτικές συναντήσεις με τον Ντι Κάπριο για να συζητήσουν το σενάριο της ταινίας.

  

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:06
Exit mobile version