ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:26
MENU CLOSE

«Παρών» στην κατάργηση του μπόνους θα ψηφίσει ο Παναγούλης

08.07.2016 10:09

 

Mιλώντας στoν ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 σημείωσε πως ο εκλογικός νόμος που κατέθεσε η κυβέρνηση δεν είναι απλή αναλογική και υπενθύμισε την πρόταση νόμου για την απλή αναλογική που είχε καταθέσει το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ με τις υπογραφές των κυρίων Τσίπρα και Κουρουμπλή, η οποία πρόταση ανέφερε ξεκάθαρα για κατάργηση του ορίου του 3% για την είσοδο κόμματος στη Βουλή.

«Πρώτα από όλα δεν είναι απλή αναλογική και θα σας γυρίσω τέσσερα χρόνια πίσω όταν το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει στη Βουλή πρόταση για την απλή αναλογική. Την υπέγραφε  ο κος Τσίπρας και άλλοι βουλευτές ανάμεσα τους και ο κος Κουρουμπλής κτλ, και έλεγε ”κατάργηση της αποκλειστικής ρήτρας του 3% που δεν συμβιβάζεται με το σύστημα της απλής αναλογικής”. Εγώ επειδή είμαι θιασώτης της απλής αναλογικής εδώ και πάρα πολλά χρονιά δεν δέχομαι να ονομάζεται ο σημερινός νόμος που κατέθεσε η κυβέρνηση ως απλή αναλογική» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ξεκαθάρισε πως δεν θα επέστρεφε ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί –όπως είπε- «εξαπατήσαμε έναν ολόκληρο λαό και αισθάνομαι ενοχές που εξαπάτησα έναν ολόκληρο λαό».

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:25
Exit mobile version