ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 00:30
MENU CLOSE

Τον φυλάκισαν επειδή δεν έστειλε κανένα από τα τρία του παιδιά στο σχολείο για ένα χρόνο

13.09.2016 14:35

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Σάουθεντ πήγε στο δικαστήριο αρκετές φορές τον 53χρονο, Έντουαρντ Γουίλλιαμς, με αποτέλεσμα να του έχουν προσάψει τρεις κατηγορίες. Τελικά, φυλακίστηκε, όταν ομολόγησε την ενοχή του ότι παρέλειψε να επιβεβαιώσει ότι τα παιδιά του παρακολουθούσαν τακτικά το σχολείο.

Το δικαστήριο του Σάουθεντ αποφάσισε ποινή φυλάκισης οκτώ εβδομάδων για κάθε αδίκημα του απρόσεκτου πατέρα.

Το μέλος του συμβουλίου του Σάουθεντ, Τζέιμς Κόρτενεϊ, δήλωσε ότι «κανένα από τα τρία παιδιά δεν πήγε καθόλου στο σχολείο το τελευταίο ακαδημαϊκό έτος. Αυτό είναι απαράδεκτο!».

Η διευθύνων σύμβουλος του σχολείου Jones Academy, στο οποίο ήταν εγγεγραμμένα τα παιδιά, Μπεβ Γουίλλιαμς, επεσήμανε: «Εξαιτίας της απόφασης του δικαστηρίου, η ακαδημία δεν είναι σε θέση να σχολιάσει το γεγονός».

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 00:29
Exit mobile version