ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:57
MENU CLOSE

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι «νέοι καναλάρχες» - Μαζί και Παππάς και Κρέτσος

20.09.2016 09:46

 

Το αίτημα για την παρουσία ενώπιον της Θεσμών και Διαφάνειας των τεσσάρων υπερθεματιστών του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών υπέβαλλαν οι βουλευτές από το “γαλάζιο” στρατόπεδο, οι οποίοι επικαλέστηκαν δημοσιεύματα και ρεπορτάζ για την προέλευση των χρημάτων του Χρ. καλογρίτσα αλλά και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το “θερμόμετρο” της έντασης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ανέβηκε καθώς αρχικά η πρόεδρος της Επιτροπής Τασια Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι το αίτημα της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να γίνει δεκτό καθώς η Επιτροπή δεν είναι αρμόδια, λέγοντας παράλληλα ότι η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει τον διαγωνισμό ενώ διέκοψε για λίγα λεπτά την συνεδρίαση προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση.

Τελικά η πρόεδρος της Επιτροπής έκανε δεκτό το αίτημα της αντιπολίτευσης για την κλήση στην Θεσμών και Διαφάνειας των τεσσάρων υπερθεματιστών με βάση τον κανονισμο που δίνει δικαίωμα στα 2/5 των βουλευτών να ζητούν την κλήση προσώπων, ανακοινώνοντας πως θα πραγματοποιηθούν δυο συνεδριάσεις με διαφορά μεταξύ τους ενός μήνα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:54
Exit mobile version