search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:31
MENU CLOSE

Open: Πρεμιέρα της εκπομπής «Όσα (δε) λέμε» με καλεσμένο τον Στέφανο Κασσελάκη

30.04.2024 15:57
KASSELAKHS_DROUZA

Συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, έξω από τα καθιερωμένα, όπως τονίζεται, έχει ετοιμάσει η Άννα Δρούζα η οποία επανέρχεται στην τηλεόραση με την εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» (01.00, Open) τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιράζεται «για πρώτη φορά το τρυφερό, βαθιά ανθρώπινο πρόσωπό του. Μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί πίσω από τις κουίντες της δημόσιας εικόνας του», ενημερώνουν δημοσιογράφος και σταθμός.

Ο κύκλος των νυχτερινών εκπομπών που ανοίγει την παραπάνω Δευτέρα στο Open είναι «να διαφορετικό διαλογικό ταξίδι γεμάτο σκέψεις, συναισθήματα, προβληματισμούς, αλλά και ηχηρές αλήθειες που λειτουργούν σαν πυξίδα σε αχαρτογράφητα νερά», δίνουν το πλαίσιο στο σχετικό σημείωμα τους, Δρούζα και Open.

Η συνέντευξη περιγράφεται ως μια χειμαρρώδης συζήτηση «σε μια απρόσμενη συνάντηση του Κασσελάκη με το κοινό και του Στέφανου με τον εαυτό του».

Διαβάστε επίσης:

Readers Digest: Τίτλοι τέλους για την ιστορική βρετανική έκδοση έπειτα από 86 χρόνια κυκλοφορίας

Netflix: «Έκρηξη» συνδρομών το πρώτο τρίμηνο του 2024 – Έχει «ρεύμα» το πακέτο με διαφημίσεις

Eurovision 2024: «Εκστρατεία» καθησυχασμού για διεξαγωγή του διαγωνισμού χωρίς… παρατράγουδα – Κλιμάκωση στα μέτρα ασφαλείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:31