ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 10:28
MENU CLOSE

«Θα γλεντήσουμε άγρια…» - Το μήνυμα Πολάκη για τη μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη

07.02.2017 11:13

Με μήνυμα του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Πολάκης ενημέρωσε ότι αν και η συνεδρίαση της επιτροπής για την άρση ασυλίας δεν θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής, πιστεύει ότι θα μαγνητοσκοπηθεί ώστε να την προβάλει ο ίδιος μετά.

«Όχι απλά δεν παίρνω πίσω την καταγγελία, αλλά θα την αποδείξω», επισημαίνει ο υπουργός και συμπληρώνει: «Παράξενο πράγμα όμως.Τα χαρτιά είναι εδώ και καιρό στη δικαιοσύνη και η υπόθεση διερευνααααααααται…. (sic) Ο Άδωνις καταθέτει μήνυση και σε ένα μήνα μετά έρχεται το αίτημα άρσης ασυλίας στην επιτροπή της Βουλής».

«Θα γλεντήσουμε άγρια…» καταλήγει το μήνυμα του κ. Πολάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ανταλλάξει βαριές κουβέντες με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη τον Δεκέμβριο στη Βουλή.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε χαρακτηρίσει τον κ. Πολάκη «Κότα λειράτη! Νόμιζα πως οι Κρητικοί είναι λεβέντες αλλά εσύ είσαι κότα λειράτη».

Ο αναπληρωτής υπουργός είχε απαντήσει χαρακτηρίζοντας τον κ. Γεωργιάδη «πιστό σκυλί του Σόιμπλε». Παράλληλα τον κατηγόρησε για διαφθορά στο χώρο της Υγείας και παράνομους διορισμούς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 10:27
Exit mobile version