ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:13
MENU CLOSE

Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει: Σκηνοθέτης με υποχρέωσε να γυρίσω γυμνή σκηνή (Photos)

09.02.2017 19:16

 

Την εμπειρία της από τον “κόσμο πίσω από τη βιτρίνα” διηγήθηκε πρόσφατα η πολυβραβευμένη ηθοποιός Ντέμπρα Μέσινγκ, η οποία έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «A Walk in the Clouds» του γνωστού σκηνοθέτη Αλφόνσο Αράου. Σύμφωνα με τη Μέσινγκ, ο Αράου από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να της «σπάσει τον τσαμπουκά» με προσβολές και πιέσεις.

Συγκεκριμένα, η Μέσινγκ είπε ότι στη διάρκεια του γυρίσματος μιας σκηνής ο Αράου διέκοψε απότομα τη διαδικασία και φώναξε: «Φέρτε μου αμέσως έναν πλαστικό χειρουργό, η μύτη της μου καταστρέφει την ταινία». Η κίνηση αυτή, είπε η Μέσινγκ, η οποία έχει κλασσικές σπουδές θεάτρου, κυριολεκτικά την σόκαρε και ήταν απλώς το πρώτο «χτύπημα».

Το δεύτερο ήλθε όταν, έχοντας ήδη τσακισμένο ηθικό, ο Αράου την υποχρέωσε να γυρίσει μια γυμνή σκηνή που δεν περιλαμβανόταν στο σενάριο: «Κοίταξε το σώμα μου και μετά πέταξε πάνω μου ένα σεντόνι, λες και ήταν χρησιμοποιημένο χαρτομάντηλο και αποχώρησε χωρίς λέξη» είπε η ηθοποιός, η οποία απέδωσε τη συμπεριφορά αυτή σε παιχνίδια ισχύος.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06
Exit mobile version