ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:33
MENU CLOSE

Αυτή είναι η πιανίστρια που έκλεψε την καρδιά του Κωστή Μαραβέγια (Photos)

25.02.2017 11:36

 

Οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μάλιστα στα live του The Voice, η όμορφη Νεφέλη δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του καλού της, όπως γράφει η εφημερίδα Espresso,  ενώ στα διαλείμματα εκείνος πηγαίνει προς το μέρος της.

Η Νεφέλη Μούσουρα γεννήθηκε στην Αθήνα, ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία τεσσάρων ετών και από οκτώ ετών βραβεύεται σε διαγωνισμούς πιάνου. Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα Πατρών, την Orpheus Kammerorchester (Βιέννη), την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης καθώς και την Sinfonieorchester der Universität Mozarteum (Ζάλτσμπουργκ). Με την τελευταία ορχήστρα συμμετείχε ως σολίστ σε παραγωγή DVD με κοντσέρτα για πιάνο.

Έχει δώσει συναυλίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ όπως, μεταξύ άλλων, στο “Φεστιβάλ Ναυπλίου”, στο “Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης”, στο “Tο Piano στα forte του” στην Αθήνα και στο φημισμένο Φεστιβάλ “Πιανιστική Άνοιξη” του Deutschlandsberg της Αυστρίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05
Exit mobile version