ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:02
MENU CLOSE

Έκτακτη σύσκεψη στο Documento - Αποχωρεί ο Καλογρίτσας;

01.03.2017 12:09

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυριακάτικη εφημερίδα Documento τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία της. Ο διευθυντής Κώστας Βαξεβάνης έχει συγκαλέσει για σήμερα Τετάρτη έκτακτη σύσκεψη όλων των εργαζόμενων της εφημερίδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η αποχώρηση του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα από το εκδοτικό εγχείρημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Βαξεβάνης θα ζητήσει από τους εργαζόμενους να βάλουν πλάτη για την εφημερίδα την οποία θα υποστηρίξει οικονομικά ο ίδιος για λίγο μέχρι να βρεθεί νέος χρηματοδότης.

ΥΓ. Θυμίζουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες άλλαξε η «ταυτότητα» του Documento και τη θέση του εκδότη Καλογρίτσα είχε πάρει η εταιρεία με την ονομασία “Media Doc Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ΑΕ”. Όπως έγραψαν οι Τυπολογίες επρόκειτο για την εταιρεία του Καλογρίτσα η οποία από «Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας AE (συμμετείχε στον διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες) μετονομάστηκε σε “Media Doc” και ήταν πλέον αυτή που έβγαζε  την εφημερίδα “Documento”.

 

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

 

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04
Exit mobile version