ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 19:36
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν: Πρώτη επίσημη σε αγώνα πόλο στο Άσκοτ (Photos)

07.05.2017 10:40

 

Με την 35χρονη ηθοποιό έδωσαν το «παρών» σε αγώνα πόλο στο Άσκοτ, σε μία πρόβα τζενεράλε για την κοινή τους εμφάνιση στο γάμο της Πίπα Μίντλετον, μέσα στον Μάιο.

Η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε ένα φόρεμα κοκτέιλ σε μπλε σκούρο χρώμα, αξίας 2.000 ευρώ, με ένα λευκό σακάκι, και χαμογελούσε κάθε φορά που ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου της έριχνε κλεφτές ματιές από τον αγώνα.

Ο ίδιος είναι δεινός ιππέας και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στον αγώνα, τον οποίο παρακολούθησαν και πολλοί σελέμπριτις, όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Έτνι Ρεντμέιν.

 Το παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει αν η κοινή τους εμφάνιση είναι προάγγελος αρραβώνα, όμως είναι βέβαιο ότι η Μέγκαν περνάει πλέον περισσότερο καιρό στο Λονδίνο όπου συζεί με τον Χάρι, παρά στο Λος Άντζελες όπου ζει και εργάζεται.

Έχει γραφτεί ότι η Πίπα Μίντλετον έχει θέσει ως άγραφο κανόνα στους καλεσμένους του γάμου της να παρευρεθούν με ταίρι μόνο αν είναι παντρεμένοι, όμως ο Χάρι φαίνεται να έχει αποφασίσει να την αγνοήσει και να πάει στον γάμο της συνοδευόμενος από την Αμερικανίδα ηθοποιό. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 19:35
Exit mobile version