search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:26
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Ο ετεροθαλής αδερφός της βάζει περούκα και τη γελοιοποιεί στο Youtube (Video)

15.04.2024 10:40
meghan-markle-new

Αναστάτωση στα βρετανικά Mέσα προκάλεσε ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ ο οποίος με ένα βίντεο στο Youtube αποφάσισε να υποδυθεί την δούκισσα του Σάσσεξ, σε μια προσπάθεια να τη γελοιοποιήσει.

Ο λόγος για τον 57χρονο Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ ο οποίος φόρεσε μια περούκα και μια τιάρα, ενώ πέρασε ένα μαξιλάρι κάτω από την μπλούζα του μιμούμενος τη Μέγκαν Μαρκλ τον καιρό που εκείνη ήταν έγκυος σε ένα 87λεπτο βίντεο.

«Το όνομά μου είναι Me-again (εγώ πάλι)» ακούγεται να λέει ειρωνικά για την αδερφή του. 

«Απλώς επιδείκνυα το νέο καρούμπαλο που αγόρασα μεταχειρισμένο στο eBay από το Μοντεσίτο» αναφέρει στη συνέχεια, ενώ ο τόνος του απέναντι στη δούκισσα είναι προσβλητικός και επιθετικός.

Το βίντεο του Τόμας Μαρκλ

Ποικίλες αντιδράσεις μετά το βίντεο

Η στάση αυτή του ετεροθαλή αδερφού της Μέγκαν Μαρκλ -όπως ήταν λογικό- προκάλεσε αντιδράσεις, με τη βασιλική σχολιάστρια Τζένη Μποντ να είναι από τις πρώτες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

«Με το να έχει την ίδια της τη σάρκα και το αίμα της να ηγείται της επίθεσης εις βάρος της, πρέπει να είναι κάτι σαν την απόλυτη προδοσία για τη Μέγκαν» είπε στην Daily Mail, κατακεραυνώνοντας τον Τόμας Μαρκλ.

Δεν μιλούν εδώ και δέκα χρόνια

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον, έχει επιλέξει να μην έχει καμιά επαφή με τα ετεροθαλή της αδέρφια.

Επομένως, έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως όχι μόνο από τον Τόμας Μαρκλ αλλά και από τη Σαμάνθα Μαρκλ, ωστόσο, έχουμε δει ότι τα δυο της ετεροθαλή αδέρφια επιχειρούν -κατά καιρούς- να εκμεταλλευτούν τη σχέση τους με τη βασιλική οικογένεια.

Εκτός από το βίντεο με το οποίο ο Τόμας Μαρκλ προσπαθεί να γελοιοποιήσει τη δούκισσα, η ετεροθαλής αδερφή της, Σαμάνθα Μαρκλ, 59 ετών, επίσης είχε αναφερθεί στη Μέγκαν με επιθετικό τρόπο, χαρακτηρίζοντάς την -μεταξύ άλλων- άτομο με «ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας».

Διαβάστε επίσης:

«Μουσικό Κουτί»: Συγκινητικό το φινάλε της εκπομπής – Με δάκρυα αποχαιρέτησαν Πορτοκάλογλου και Μόρφη (Video)

Γιάννης Φέρτης: Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό (Video)

Βίσση: Η «σπόντα» μετά τη συνέντευξη του Καρβέλα στη Γερμανού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:14