search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:56
MENU CLOSE

«Μουσικό Κουτί»: Συγκινητικό το φινάλε της εκπομπής – Με δάκρυα αποχαιρέτησαν Πορτοκάλογλου και Μόρφη (Video)

15.04.2024 09:53
moysiko-koyti-new

Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής το «Μουσικό Κουτί» με καλεσμένους της βραδιάς τη Νατάσα Μποφίλιου και τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό, χωρίς να μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

«Πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου»

«Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, εξηγώντας ότι νιώθει, πια, την ανάγκη να επιστρέψει στη δουλειά του, που δεν είναι άλλη από το να γράφει τραγούδια.

«Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε “μην σταματήσετε”. Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία» πρόσθεσε.

Συγκινημένη ήταν όμως και η Ρένα Μόρφη η οποία στο δικό της «αντίο» ανέφερε με τη σειρά της τα εξής:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να καταλήγει: «σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φέρτης: Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό (Video)

Βίσση: Η «σπόντα» μετά τη συνέντευξη του Καρβέλα στη Γερμανού (Video)

Λυκουρέζος για Λάσκαρη: «Μείναμε μαζί για 41 χρόνια, παντρεμένοι, με πολλές διακυμάνσεις» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:55